El dijous 21 d’abril, a les 8 del vespre, en motiu de la Diada de Sant Jordi, la Sala gran de l’Ateneu de Torrelles acull la presentació del llibre “Torrelles de Llobregat desaparegut”, de la col·lecció Catalunya desapareguda (Efadós).

Intervindran convidats de luxe: el torrellenc Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya i exconseller de la Generalitat, l’alcalde de la localitat, Ignasi Llorente, el president de l’AdET, Ferran Puig, i Josep-Manuel Rafí, vocal de l’AdET , tots dos autors del llibre.

L’obra recull prop de 200 fotografies de la vila de Torrelles de Llobregat que van des de finals del segle XIX a la dècada dels seixanta del segle XX. S’hi pot trobar una selecció d’imatges feta pels autors que mostren el passat del poble; un Torrelles desaparegut que recorda als veïns i veïnes del municipi com eren i els ajudarà a entendre millor el present comú.

Les fotografies han estat recollides , amb l’ajuda desinteressada de moltes famílies del poble, al llarg dels darrers anys pels membres de l’Associació d’Estudis Torrellencs (Ad’ET).

L’Associació d’Estudis Torrellencs és una entitat dedicada a la recerca , preservació i catalogació, entre d’altres, del patrimoni cultural, material i immaterial de Torrelles de Llobregat.

L’acte ha estat organitzat per l’Ad’ET i l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here