Des del dimarts, 19 d’abril, fins el diumenge primer de maig, Martorell viurà la seva Fira de la Primavera, una de les cites més destacades del seu calendari festiu. Música, tradició, esports, tallers, espectacles, teatre, cinema, gastronomia i exposicions constitueixen el variat programa d’enguany.

Una de les novetats és la Fira de comerç, industria i motor, que surt al carrer i es trasllada a la rambla de les Bòbiles, a la recent inaugurada rambla de Pep Ventura i al pati de l’Escola Lola Anglada. Els assistents podran gaudir del comerç local, serveis industrials i vehicles nous de diferents marques.

Les persones que passegin per Martorell també podran gaudir de la Fira d’artesania i comerç local, acompanyada d’activitats per a nens i nenes a la Fira del joc i l’oci familiar, de la fira gastronòmica i del tradicional mercat ramader.

El Martotren tornarà a ocupar la Nau 1 de Ca n’Oliveres per oferir als amants del tren una gran fira de modelisme amb maquetes ferroviàries, mercat de trens, escalèxtric i el trenet tripulat. També s’espera una trobada i exposició de Seat 600 per commemorar els 600 anys de la Fira.

Entre les activitats previstes desataquen les sardanes, l’exhibició de castellers, cercavila amb gegants i bèsties de diversos municipis i la representació de la Llegenda del pont del Diable.

Actuaran el reconegut grup Manel, The Tyets i la cantautora basca Amaia Miranda. I també hi haurà música clàssica, l’actuació del grup martorelllenc Smegma, una nit de tributs per a nostàlgics del rock i la presència d’Ana Mena. El piromusical tancarà la festa.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here