L’Ajuntament de Pallejà ha programat per aquest mes d’abril dues interessants activitats de caràcter cultural i ecològic.

El Castell de Pallejà acollirà el dissabte 23 d’abril, dins els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi, un recital de poesia musicalitzada que porta per títol Arsenal (a la fotografia). Serà un concert ple de poesies i melodies farcides d’emoció, lluita i raó, interpretat per un duet amb un gran bagatge. En Carles Beltran posarà la música als poemes de l’actriu i poetessa Lali Barenys, i el resultat serà un arsenal de paraules, metàfores i sentiments que volen arribar al públic assistent.

El recital es celebrarà a les 8 del vespre. Les entrades tenen un preu de 8 euros i es poden adquirir a través del web www.entraplis.com .

I el dissabte següent, 30 d’abril, Pallejà viurà la 21a edició de la Festa de l’Arbre. La Festa té la voluntat de conscienciar els nens i les nenes de la ciutat de la importància de respectar i preservar la natura com la nostra millor font de vida. La celebració inclourà una plantada d’arbres i arbustos a Via Abadia de Poblet, Via Alta i al bosc posterior a Via Manuel de Falla, tallers sobre biodiversitat, activitats organitzades per les entitats SOS Ladridos i SOS Maullidos, i una paella popular i solidària al Parc de l’Oreig. La paella serà oferta per l’Associació de Veïns i Veïnes i els comerciants de Fontpineda a les 2 del migdia. Caldrà adquirir prèviament un tiquet de 5 euros al Centre Cívic de Fontpineda; la recaptació es destinarà al Banc d’Aliments de Pallejà.

La Festa de l’Arbre es va iniciar l’any 2020 a iniciativa dels veïns i les veïnes de Fontpineda que volien recuperar alguns racons del barri que es trobaven en mal estat. Avui en dia, aquests espais s’han convertit en parcs i miradors emblemàtics de Fontpineda i de Pallejà.

En resum, dos dissabtes atractius i ben aprofitats a Pallejà.

Font: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here