L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, ha convocat la 38a edició del Premi de Recerca Vila d’Olesa, la 27a edició del Premi Batec Jove i la 3a edició del Premi de Recerca amb Perspectiva de Gènere. Els treballs es poden lliurar fins el dia 5 de maig personalment o enviar per correu a l’Ajuntament.

El Premi Recerca Vila d’Olesa consta de dues modalitats adultes: la Ciència Oberta, per a treballs de doctorat, de fi de màster o publicacions fetes des del 2018 relacionats explícitament amb un tema olesà o d’interès olesà; i la categoria Impulsa, per a treballs fets per un olesà o una olesana en qualsevol àmbit de la ciència. Els dos premis estan dotats amb 1.500 euros.

El Premi Batec Jove, que compta amb el patrocini d ’Olesa Ateneu, s’adreça a l’alumnat de Batxillerat i de Cicles Formatius de greu mitjà i superior dels centres escolars olesans. També s’accepten treballs d’alumnes d’Olesa que estudiïn fora de la vila o de joves que hagin destacat en treballs de recerca amb temàtica d’interès olesà. El premi serà de 400 euros per a l’autor/a i de 400 euros pel centre docent.

El Premi de Recerca amb Perspectiva de Gènere té dues categories: adults i juvenils. Aquest guardó pretén impulsar els treballs de recerca de l’alumnat olesà i els treballs realitzats per un olesà/-na en l’entorn universitari amb continguts vinculats amb les aportacions de les dones al llarg de la història , aportacions i recerques entorn el gènere, la violència masclista, les diferents corrents del feminisme i/o la diversitat sexual i la història del col·lectiu LGTBIQ+. El premi adult està dotat amb 1.500 euros i el juvenil amb 800 ( 400 per l’autor/a i 400 pel centre docent).

La convocatòria del premis d’aquest 2022 inclou també la Menció Passionarium als treballs presentats quan un treball destaqui per la vàlua de la recerca en l’àmbit del fenomen de la Passió.

L’entrega dels premis tindrà lloc en el marc de les festes de Santa Oliva, el 9 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala de sessions de l’Ajuntament de la vila.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here