L’alcalde de Torrelles de Llobregat, Ignasi Llorente va fer arribar les reclamacions que fa l’Ajuntament a la Generalitat al director dels Serveis Territorials del Departament  de la Presidència, David Agustí, durant la visita que aquest va fer al municipi el dimecres de la setmana passada ( a la fotografia).

L’alcalde va traslladar a Agustí algunes de les queixes veïnals en matèries que són d’exclusiva competència de la Generalitat, com la necessitat de millorar l’atenció i la dotació del CAP de Torrelles i la neteja i manteniment de la riera per part de l’ACA o la preocupació sobre l’estat dels equipaments escolars de cara a la posada en marxa del nou institut-escola al curs vinent.

Llorente va explicar al representant del Govern que ara mateix els lavabos de l’edifici de Sant Martí, pensats per a l’alumnat dels primers cursos de primària no estan adaptats per acollir alumnes de secundària. Segons ‘Ajuntament, aquesta adequació és imprescindible per tal de poder començar el curs 2022-2023 amb normalitat, tal i com ja s’ha traslladat en diverses ocasions al Departament d’Educació. El director de Serveis del Departament d’Educació va marxar, doncs, de Torrelles amb un bon grapat de deures per fer.

Font i fotografia: Ajuntament de Torrelles de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here