La seu del PP de Castelldefels va aparèixer aquest dilluns amb una pintada amenaçant, sobre un cartell amb la imatge del líder del partit al municipi, Manuel Reyes. La pintada deia “Fills de puta. Us matarem”.

El líder popular, que és president del PP a les comarques de Barcelona, i que fou alcalde de la ciutat entre el 2011 i el 2015, va afirmar que no el callaran.

El PP va presentar denúncia davant la Policia Local, a qui va lliurar les gravacions de les càmeres de seguretat per intentar esbrinar qui són els autors de la pintada.

En un comunicat, els populars acusen al govern  municipal presidit per l’alcaldessa socialista María Miranda, i format per PSC, ERC i Junts, amb el suport d’una regidora trànsfuga, de “dividir” i “afavorir aquest tipus d’actituds que no s’han de banalitzar”.

Dirigents del PP de Catalunya, encapçalats pel president del partit, Alejandro Fernández, han fet arribar a Reyes el seu suport a través de les xarxes. També la persona que va substituir Reyes a l’alcaldia l’any 2015, l’actual regidora de Movem Castelldefels-En Comú Podem, Candela López, ha condemnat els fets i ha traslladat a Manuel Reyes el seu suport personal i al PP de Castelldefels. López ha afegit que “la violència mai està justificada, les diferències es resolen mitjançant el diàleg”

Les amenaces són un exemple d’alló que no hauria de ser la política, ni al Baix Llobregat ni enlloc.

Font: PP- Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here