Entre aquest dimarts 26 d’abril i el dijous, 28, Sant Feliu de Llobregat acull per tercera setmana la Mobile Week Sant Feliu 2022, unes jornades que tenen com a objectiu impulsar la innovació tecnològica a través d’un  complet programa d’activitats .

Els actes, després de la presentació del dilluns, començaran aquest dimarts a les 6 de la tarda amb la xerrada “CATVERS, aplicació a una comunitat d’innovació Local”, que tindrà lloc en l’espai virtual CATVERS de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Les quatre activitats restants es desenvoluparan al Centre CO-Innova Sant Feliu. Dimecres 27 a les 11 del matí, l’emprenedora Isabel García Baños presentarà la xerrada “Bleta, una eina per evitar l’escletxa digital de la gent gran”. A les 6 de la tarda, Sant Feliu Lighteens i CAR Heron organitzen el taller “A què juguen les nostres filles i fills en els videojocs?”.

El dijous 28 d’abril, de 9 del matí fins la 1 del migdia, la formadora en tècniques audiovisuals Beatriz Pérez Martín (BiVIsual) conduirà el taller “Eco-Media: Taller de guerrilla audiovisual”. I a les 6 de la tarda, l’expert en alfabetització digital José Gaya Sánchez impartirà el taller “Brodat digital des d’un centre d’innovació urbana”.

Un total de 16 àmbits territorials de tot Catalunya organitzen actes en el marc del Mobile World Capital Barcelona impulsada juntament amb la Generalitat de Catalunya.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here