La sala de la Masoveria de Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat va acollir aquest dimarts, 26 d’abril, la presentació del llibre “Carregada de raons”. L’autora és qui fou Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa. Va ser organitzat per la secció local d’ERC i es va fer càrrec de la moderació de l’acte el regidor Roger Martínez.

Mestra de formació, psicopedagoga i reconeguda sindicalista d’UGT, Bassa va dir que “és el llibre que mai hagués volgut escriure” però va ser la vessant educativa i sindicalista la que la va portar a relatar els fets dels dia a dia durant el pas per la presó. Per això, malgrat fer dos anys que està publicat, “en ser un llibre que parla de repressió és un llibre de plena actualitat”, va afirmar.

Bassa va aprofundir en la seva experiència a la presó explicant que havia plorat moltíssim però va voler posar de manifest la part més simbòlica de la seva experiència : “Jo no estic a presó per ser Dolors Bassa, jo estic a presó per ser membre del Govern de Catalunya”.

Font: ERC- Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here