Dins el Temps d’Espàrrecs, que es celebra a Gavà del 25 d’abril al 8 de maig, es podrà gaudir de manera destacada de la 67a Fira d’Espàrrecs, aquest últim cap de setmana d’abril

La Fira d’Espàrrecs de Gavà torna a la presencialitat després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia: el 2020 no es va poder fer res, i el 2021 es va portar a terme un programa d’activitats alternatiu, anomenat Temps d’Espàrrecs, adaptat a les restriccions però tampoc va haver-hi Fira com a tal. L’any 2022, doncs, torna el que és segurament l’esdeveniment més important de l’any a Gavà: la Fira d’Espàrrecs, amb la seva 67a edició i complint 90 anys des de que es va celebrar per primera vegada l’any 1932 (la Fira s’ha deixat de fer en 23 ocasions degut, entre altres motius, a l’esclat de la Guerra Civil i a la postguerra).

La Mostra Agrícola serà, una edició més, l’ànima de la Fira, amb els lots d’espàrrecs i les paneres artístiques (tant de verdura fresca com de llavors) i les paneres de verdures. Com a novetat, aquest any a la mostra hi haurà un espai dedicat als “90 anys de Fira”.

Aquest divendres 29 d’abril obriran les portes la mostra comercial i artesanal i GastroGavà. La Fira també donarà a conèixer de primera mà el teixit associatiu de la ciutat i les seves activitats i projectes de la mà de la Mostra d’Entitats que, dissabte i per primera vegada, se celebrarà en el marc de la Fira.

Així, la 67a Fira d’Espàrrecs es podrà visitar el 30 d’abril i l’1 de maig, tot i que com ja s’ha dit, aquest divendres 29 d’abril obriran les portes la mostra comercial i artesanal i GastroGavà. El recinte firal estarà ubicat en l’entorn de la plaça Jaume Balmes, el carrer Sant Pere, l’avinguda Diagonal, al carrer Martí l’Humà, i el pavelló i l’escola Jacme March.

GastroGavà a la carta

L’Espàrrec de Gavà també es podrà assaborir, fins al 8 de maig als 15 restaurants participants en el format GastroGavà a la carta

Es tracta d’A Rolete, Al Karbón Urban Grill, Anhel, Cafè Teatre, Catalina, El Far de l’Illa, La Pineda, Lancaster Beach Club, Major 36, Mar de pins, Margú, Masia Solior, Mise en Place, Nostra Pizza i Tasta’mm Burger & Gin, junt amb les recomanacions vinícoles dels cellers La Vinya i Bacu’s.

Font: elBruguers (Ajuntament de Gavà)

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here