El proper 22 de maig es celebrarà la desena edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta setmana s’ha obert les inscripcions i s’han presentat les característiques de la Cursa d’aquest any, que recupera el recorregut de 10 quilòmetres. Persones voluntàries acompanyaran a corredors i corredores amb diversitat funcional en una cursa més inclusiva que mai en que també s’ha treballat perquè sigui un esdeveniment de zero emissions.

Els diners recaptats aniran destinats a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofía, un centre d’atenció a infants amb malaltia minoritària i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu.

La Cursa Solidària és una cursa que són moltes curses. És un esdeveniment obert a tothom, inclusiva, una festa de l’esport i la solidaritat, fet que explica que no és només una cursa sinó moltes. A més de la cursa de 10 quilòmetres, se celebraran la Cursa de 5 quilòmetres i les curses de TOTS els infants.

L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz, va dir en la presentació de l’edició d’aquest any 2022 que ens trobem davant la “festa de les causes justes”.

Font: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here