El Cos de Mossos d’esquadra va informar aquest dilluns en un comunicat que tres seguidors “radicals” del FC Barcelona van ser detinguts el 26 d’abril per la presumpta agressió a “ultres” del RCD Espanyol, en un bar de Cornellà de Llobregat, el 28 de novembre de 2021.

La presumpta agressió es va produir durant la prèvia d’un partit de futbol que enfrontava el RCD Espanyol i la Reial Societat. Els atacants, un grup de seguidors radicals del Barça vinculats a l’extrema dreta, van participar en l’atac contra seguidors radicals de l’Espanyol. Com a conseqüència de la baralla, algunes de les víctimes van patir lesions greus i, el local, danys de consideració, tal com va informar elBaix.cat.

Els fets es van produir, segons sembla, com a resposta a l’atac que els agressors haurien patit uns dies abans per part de seguidors radicals del club portuguès Benfica, ajudats pels membres radicals del RCD Espanyol.

Després de passar a disposició judicial, les persones detingudes van ser posades en llibertat amb càrrecs. A una se li va imposar la mesura cautelar de no poder acostar-se a menys de 500 metres de les víctimes i del local de Cornellà on van tenir lloc els atacs.

Font: Mossos d’Esquadra

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here