La 67a Edició de la Fira de l’Espàrrec que es va celebrar aquest cap de setmana es va tancar, segons valoració de l’Ajuntament, “amb un gran èxit de participació en totes les seves activitats”.

En l’acte de cloenda, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va manifestar que “la Fira d’enguany ha estat molt especial i un gran èxit de participació i de públic. Teníem ganes de viure i gaudir amb total normalitat aquest esdeveniment tan arrelat a la nostra ciutat”.

La Mostra Agrícola ha tornat a ser el punt neuràlgic de la Fira, amb un total de 64 participants en les diverses modalitats: paneres artístiques de verdures (11) , paneres artístiques de llavors (29), el lots d’espàrrecs (14) i les paneres de verdures ( 7). 17.500 persones han visitat la Mostra.

El Mercat del Pagès ha comptat amb 4 expositors de venda directa que han venut un total de 1.500 quilos de verdura i 650 manats d’espàrrecs.

Al GastroGavà s’han servit 16.551 tapes, un 20% més que el 2019, el darrer any abans de la pandèmia. Ha comptat amb la presència de 15 restaurants.

La Fira també ha estat un aparador pels comerços de la ciutat amb la Mostra Comercial, Artesanal i d’Automoció, amb 56 expositors. També un total de 38 entitats gavanenques han donat a conèixer les seves activitats.

Satisfacció generalitzada, doncs, per la recuperació plena de la festa més característica de Gavà.

Font: Ajuntament de Gavà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here