L’olesana Chanel Terrero Martínez és la representant d’Espanya , amb el tema SloMo, a l’Eurovision Song Contest 2022, que se celebra a la ciutat italiana de Torí, aquest dissabte dia 14 de maig.

Per donar suport a la seva participació, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha organitzat una jornada especial al Teatre de La Passió, que comptarà amb l’espectacle previ “Eurovision Experience”.

Ja s’han esgotat les 1.400 entrades disponibles per a la gala de suport a Chanel. A les 8 del vespre es farà l’obertura de portes del teatre i a dos quarts de 9 començarà l’espectacle previ. A les 9 arrencarà la retransmissió de la 65a edició del Festival d’Eurovisió. Per a fer el seguiment en directe de la gala, l’Ajuntament d’Olesa ha instal·lat a l’escenari del teatre una gran pantalla LED de 8 x 3 metres.

Chanel, que segons les apostes figura com a cinquena favorita al triomf, actuarà durant la primera meitat del festival.

Chanel Terrero, nascuda a La Havana ,va venir  amb 3 anys amb la seva família a viure a Olesa. A la ciutat del Baix Llobregat Nord Chanel hi té la seva família, inclosa la seva àvia Leonor Bergé. Chanel va guanyar el seu dret a participar en el Festival d’Eurovisió després de classificar-se en primer lloc del polèmic Benidorm Fest 2022.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here