Fem Sant Andreu, grup municipal de Sant Andreu de la Barca, que integra a ERC i Vecinos por el Cambio, organitza el proper dimecres, 18 de maig, la cinquena Xerrada FEM: tindrà lloc a la sala annexa del Casino a les 7 de la tarda. En aquestes ocasió es reflexionarà sobre els nivells d’ús que fan els nostres menors de les pantalles, oferint pautes per identificar si n’estan efectuant un abús de les mateixes i quins rols i responsabilitats poden jugar-hi els pares i mares i els tutors.

La xerrada anirà a càrrec d’Elena Flores Márquez, psicòloga de la Unitat de Conductes Additives de Sant Joan de Déu i experta en aquesta mena de trastorns.

Fem Sant Andreu pretén amb aquesta xerrada apropar-se a la preocupació de molts pares i tutors respecte els comportaments derivats de l’ús intensiu dels dispositius electrònics que fan els menors, de les xarxes socials i de la problemàtica que se’n deriva quan la situació es descontrola. El cicle de xerrades vol oferir a la ciutadania espais i eines que siguin útils i d’interès per als habitants de Sant Andreu de la Barca.

Font: Fem Sant Andreu

Fotografia: Criar.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here