La superació de les mesures antipandèmia i la relativa proximitat de les eleccions municipals a un any vista, acceleren el ritme de l’activitat política, que recupera la possibilitat d’actes presencials. Si el passat diumenge 22 de maig els Comuns celebraven la seva festa al Prat, aquest proper dissabte 28 de maig és ERC qui pren el relleu.

Torna la Festa republicana del Baix Llobregat i l’Hospitalet, que tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat, amb un programa que inclou activitats durant tot el dia: actes infantils, xerrades i debats, fira artesanal Km. 0, vermut, un dinar de germanor, la benvinguda a la nova militància ,una mostra de cultura popular ( amb diables, gegants, castellers i ball de bastons),i l’exposició “90 anys del Jovent Republicà”.

L’acte polític central, a partir de les 5 de la tarda, comptarà amb la presència destacada de Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Oriol Junqueras, exalcalde de Sant Vicenç dels Horts i president del partit., i Pere Aragonès, coordinador nacional i president de la Generalitat de Catalunya. Abans hi haurà hagut una primera part amb les intervencions de Jaume Sans, cap de llista per Sant Boi a les eleccions municipals de 2023, Joan Borràs, president d’ERC al Baix Llobregat i l’Hospitalet i alcalde del Papiol, Xavier Mombiela, portaveu comarcal del Jovent Republicà, i Jordi Albert, diputat al Parlament de Catalunya.

Font: ERC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here