El Prat Ràdio, ha estat reconeguda com a Millor Ràdio local 2022 per “la tasca duta a terme en els darrers anys en la producció de continguts diversos tractats de manera variada i assolint un gran nivell”.

El periodista baixllobregatí Jordi Évole ha rebut el Premi Especial del Jurat en reconeixement a la seva trajectòria en el món de la comunicació i en mitjans locals com Ràdio Cornellà o Viladecans TV.

Tot això ha passat en la Gala de lliurament dels Premis de Comunicació Local, celebrada cal MAC, aquest dimecres 1 de juny, una gran festa d’estiu dels professionals dels mitjans locals.

El Jurat ha estat presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, i per Josep Maria Martí, Montse Abad, Joan Maria Morros, Noemí Cuní, Pep Vilar i Alba Tosquella.

També han rebut premis mitjans com VOTV, La Veïnal, Canal Blau, Ràdio Igualada o Ràdio Capital de l’Empordà. El guardó a la categoria de millor professional ha estat per Lluïsa Bartomeu, del Canal Terres de l’Ebre.

A l’edició d’enguany han optat a les diferents categories un total de 111 propostes.

Des del Prat Ràdio s’ha volgut compartir el premi a la millor ràdio local de Catalunya donant les “gràcies a totes les persones que formeu part de la nostra família”. I s’ha afegit “ Estem molt i molt contents de poder compartir aquest reconeixement amb tu i amb tothom que construeix aquesta ràdio. El nostre mitjà de proximitat. Fet amb i per vosaltres”.

Font: Premis de Comunicació Local 2022 i El Prat Ràdio

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here