Ràdio Cornellà celebra el seu quarantè aniversari amb una festa aquest diumenge 5 de juny. Al costat del llac del parc de Can Mercader d’11 del matí a 2 de la tarda es col·locarà un escenari per on passaran artistes i grups emergents de Cornellà i on s’entrevistaran alguns dels professionals de la comunicació consagrats que van començar la seva carrera a l’emissora municipal.

També hi haurà activitats infantils al mateix espai del parc pe expandir la passió per la ràdio entre els més petits. La celebració es retransmetrà en directe a través del 104.6 FM.

Hi participaran artistes locals com  Apollo T & Moed, Paula Rodriguez, La Trinxera, Luxor Grey i Joven Greko.

Les actuacions acabaran amb una sessió del DJ Quique Tejada, qui va treballar a Ràdio Cornellà durant el seus inicis. També s’entrevistarà a professionals que van treballar a l’emissora, com Jordi Évole, que acaba de ser distingit amb un dels Premis de Comunicació Local 2022, Marta Romagosa, Rosa Maria Quitllet, Muntsa Balfegó i Sergi Domene.

La primera emissió documentada de Ràdio Cornellà va ser el 4 de juny de 1982, quan la ràdio estava situada al parc de Can Mercader, i era alcalde Frederic Prieto, del PSUC.. Actualment Ràdio Cornellà  presenta una graella de trenta programes, que s’emeten de dilluns a diumenge, amb la participació  d’un centenar de col·laboradors i col·laboradores.

Font: Ràdio Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here