L’Auditori de Cornellà de Llobregat ha fet pública la programació de Tardor que es posarà en marxa el mes de setembre. Grans figures de la música, el teatre i l’humor actuaran a Cornellà en aquesta nova temporada que ara s’ha donat a conèixer.

Un dels plats forts és el teatre, amb cares molt conegudes i estimades pel públic. Joan Pera protagonitzarà Master Xof, el 25 de setembre. A l’octubre, el dia 2, Rosa Andreu i Mercè Comas presentaran la comèdia Vida de peix… sense espines!. José Sacristán, el 9 d’octubre serà el protagonista de Señora de rojo sobre fondo gris (a la fotografia), una de les obres més conegudes de Miguel Delibes. I Blanca Portillo, el 18 de novembre, presentarà l’obra de Juan Mayorga, Silencio, amb la que va guanyar del Premi Goya  a la millor actriu principal. El mes de desembre serà el torn de l’obra guanyadora del Concurs de Teatre Amateur de Cornellà.

La música també tindrà un protagonisme especial: Coti, en acústic, l’1 d’octubre, amb la gira Cercanías y confidencias, Manuel Fuentes, el 22 del mateix mes, per encarnar Bruce Springsteen, a Mi vida con Bruce, i Nena Daconte, el 12 de novembre, i Ana Guerra, el 26, amb la gira Susurrándote lo que nunca te dije.

La programació inclou també cites per a tota la família que inclouen espectacles  de pallassos i musicals.

Font: l’Auditori

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here