Important noticia de cara a les eleccions municipals de l’any 2023 a Molins de Rei: Molins en Comú i Molins Camina-Podem van anunciar el passat dijous 2 de juny, a la Federació Obrera, que es presentaran plegats sota la denominació de Molins de Rei En Comú Podem.

Els regidors de les dues candidatures, Gerard Corredera Rebulà i Ana Aroca Moya així ho van fer públic en una roda de premsa, en la que van comparèixer acompanyats del diputat molinenc al Parlament de Catalunya, Lucas Ferro, que es va mostrar “content” per la creació “d’un espai de canvi per Molins de Rei”. Durant l’acte es va fer una crida a agrupar militants, activistes veïnals i ciutadans i ciutadanes que vulguin treballar “pel canvi”.

Fonts de la nova candidatura, van posar en valor el treball compartit pels dos grups municipals al Ple de la vila i van expressar el seu convenciment que aglutinar el vot conjunt els farà créixer.

En les eleccions de 2019, les dues formacions van obtenir una regidoria cada una: els seus vots sumats haguessin representat al voltant del 12 % dels vots. Ara la ciutat de Molins de Rei està governada per un pacte entre el PSC i Junts per Catalunya, que reprodueix el que hi ha a la Diputació de Barcelona. Segons Corredera, la candidatura conjunta vol crear “un govern referent en polítiques d’igualtat, de planificació ecològica i de protecció dels barris”. I Aroca va afegir que volen formar “una candidatura sòlida  per a les esquerres de Molins de Rei”.

Font: Molins en Comú i Molins Camina-Podem i Viu Molins de Rei

Fotografia: Viu Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here