El predient de SEAT, Wayne Griffiths (a la fotografia), va assegurar aquest dimecres, 8 de juny, que la marca “seguirà”. Així ho va manifestar en la presentació dels tres nous models de la marca Cupra i els quatre dissenys dels Leon, Born i Formentor, en un acte celebrat a Sant Pere de Ribes (Garraf).

Griffiths va vincular el futur de SEAT a “fer cotxes més desitjables” i relacionats  amb l’electrificació, que considera el futur de l’automoció.

El potencial de Martorell

Segons el president de la companyia, Martorell “té potencial” i ha assegurat que segueix lluitant perquè la planta siguin competitiva , amb nous projectes, com ara el vehicle que ha de ser el nou vaixell insígnia de Cupra, l’UrbanRebel, que es fabricarà a la planta del Baix Llobregat.

De cara al segon semestre de 2022, Griffiths va assegurar que vol ser optimista, després d’encadenar crisis com les dels semiconductors, les matèries primeres i la invasió d’Ucraïna: “Ens hem d’acostumar a afrontar el que vingui i fer-ho tan bé com es pugui” va afegir.

Font: ACN

Fotografia: El Punt Avui

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here