A partir del proper dilluns, 13 de juny, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) estendrà l’ús dels títols de tarifació social metropolitana, la targeta rosa, la targeta rosa reduïda (T4) i el passi d’acompanyant als serveis de transport públic dels municipis de la segona corona metropolitana, gràcies a un conveni formalitzat entre l’AMB i l’ATM ( Autoritat del Transport Metropolità).

L’acord implica que aquest any 2022 s’haurà aconseguit igualar les prestacions i condicions d’ús dels títols socials de transport públic als 36 municipis metropolitans, una reivindicació històrica. Per tal de finançar-lo, l’AMB aportarà anualment 1’3 milions d’euros a l’ATM. S’espera que es generin 50.000 sol·licituds noves de títols socials.

Entre els divuit municipis beneficiats per la mesura n’hi ha dotze del Baix Llobregat: Begues, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Font: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here