Un total de 7 pimes del Baix Llobregat i l’Hospitalet són candidates a la 35a edició dels Premis Pimes, xifra que suposa un 13% de les candidatures finalistes als guardons d’enguany.

Les 24 personalitats que formen part del Jurat dels Premis es van reunir el passat dimarts, dia 7 de juny, al Palau de Pedralbes de Barcelona (a la fotografia)  per estudiar i fer la deliberació corresponent del total de 53 candidatures presentades en diferents modalitats:

  • Premi Pime més Competitiva amb categoria de micro, perita i mitjana empresa.
  • Premi a la Qualitat Lingüística.
  • Premi Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat.

El 20 % de les candidatures opten a la categoria de Qualitat Lingüística, el 66’6 % opten a la categoria Pime més Competitiva, i el 13’4% a la categoria de Segona Oportunitat.

Pe territoris la comarca amb més candidatures és el Vallès Occidental ( 20%) seguida del Baix Llobregat, Vallès Oriental i Lleida amb el 13% cadascuna.

El sopar anual de PIMEC que servirà de marc per lliurar els Premis serà el proper 27 de juny al Camp Nou, i comptarà amb la presència del president espanyol ,Pedro Sánchez, del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Les aportacions fetes per les persones assistents es destinaran al programa “emppersona” de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries  i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

Font i fotografia: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here