Solidança, l’entitat sense ànim de lucre amb una dilatada experiència en l’àmbit de l’economia social i solidària, compleix 25 anys i ho celebra amb una festa el proper disaabte,18 de juny, a la Nau de Sant Joan Despí, carrer Raval de les Begudes, 25 (a la fotografia).

Durant la jornada hi haurà diferents activitats per a tots el públics. Durant tot el dia hi haurà tallers, paradetes d’artesania i servei de barra amb beguda i menjar. L’acte començarà  a les 10 del matí amb una xocolatada i acabarà cap a les 6 de la tarda.

Entremig, a les 11 del matí es farà una desfilada de roba, a dos quarts d’una un concert de Bongo Beat, a les 2 el dinar, a les 4 de la tarda un bingo musical per a totes les edats i  a les 5, karaoke i activitats musicals

Amb aquesta festa, Solidança vol agrair l’esforç de totes les persones que han passat per l’entitat durant tots aquests anys i que han posat el seu granet de sorra per fer més gran aquesta família. Una entitat que té per lema un compromís ferm amb les persones i una aposta pel medi ambient, i que és un orgull per a la comarca del Baix Llobregat.

Font i fotografia: Solidança

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here