Coincidint amb l’inici del mes de juny, l’Ajuntament del Prat de Llobregat ha habilitat el web elprat.cat/viulestiu, on es pot consultar tota la l’oferta d’activitats estiuenques a la ciutat. A més de poder gaudir de la platja s’oferiran un ampli ventall d’activitats festives, culturals, esportives, relacionades amb la natura, o el món del comerç i la gastronomia. Es tracta d’activitats adreçades a la ciutadania en general amb una oferta específica per a les persones ,més joves. A més coincidint  amb el final del curs escolar, s’iniciarà una àmplia oferta d’activitats d’estiu o casals per a infants adolescents.

Viu les revetlles i festes populars

El Prat viurà les revetlles de Sant Joan i l’arribada de la Flama del Canigó, les festes dels Jardins de la Pau, La Barceloneta, La Granja, el Nucli Antic i les Cases de la Seda i la resta de festivals i actes culturals de l’estiu.

Viu la cultura

Tornen els cicles de teatre, música, circ i dansa: Teatre a l’ombra, Cinema i Música, el Festival de Poesia i moltes activitats més.

Viu la platja

L’11 de juny ha començat formalment la temporada de platja i han entrat en funcionament els seus diferents serveis (salvament i socorrisme, presència de la policia local, aparcaments vigilats per a bicicletes, bus llançadora , etc.) Les guinguetes obren aquest dimecres 15 de juny.

Cal tenir present que, tal com ha informat elBaix.cat,  l’Ajuntament del Prat ha realitzat gestions i ha reclamat que s’acceleri l’aportació de sorra del Port de Barcelona a unes platges que han quedat malmeses a causa dels temporals.

Viu l’esport

És el temps de les activitats esportives a l’aire lliure. A més de les instal·lacions habituals, la platja permetrà celebrar tornejos de tenis i vòlei platja, concursos de pesca i tota l’oferta del Centre Municipal de Vela.

Viu el comerç i la gastronomia

El 2 de juliol es celebrarà el Shopping Night al carrer de Ferran Puig i la Nit de Tapes al Mercat Municipal. El mercat de pagès continuarà actiu durant tot l’estiu.

Viu l’estiu + jove

Des del proper 27 de juny fins el 31 d’agost, l’Ajuntament activa una programació especial dirigida a la ciutadania més jove, d’entre 12 i 25 anys.

Viu la natura

Durant els mesos de juny i setembre hi haurà visites guiades gratuïtes a la pineda de Can Camins, els Espais Naturals del riu i Carrabiners i el Semàfor!. També es podrà gaudir de les activitats del CRAM.

Tot un conjunt d’ofertes per a què aquest estiu ningú no s’avorreixi al Prat.

Font. Ajuntament del Prat de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here