Aquest dijous, 16 de juny, diada de Corpus, arriba el punt àlgid de la Festa Major de Cornellà, del programa de la qual elBaix.cat ja ha informat.

Durant les nits d’aquest dijous i les del 17 i del 18 de juny i també el diumenge 19, es posa en circulació un servei especial amb dues línies d’autobús: L1 ( seguint el recorregut de l’autobús 94) i L2 (recorregut de l’autobús 95) que deixaran baixar passatge a demanada al llarg de la seva ruta i que enllaçaran amb les principals estacions de transport públic de Cornellà: les tres primeres nits entre dos quarts de 10 i les 3 de la matinada, i el diumenge, de dos quarts de 10 fins la mitjanit. Cada línia tindrà una freqüència de pas aproximada d’uns 20 minuts. En el cas de L2 s’han afegit dues parades a les habituals de l’autobús 95: metro Gavarra i Torre de la Miranda, totes dues a l’avinguda Salvador Allende.

També s’instal·laran Punts Lila i s’han dissenyat itineraris segurs per als desplaçaments a peu entre els diferents espais de concerts i d’activitats de la Festa Major. La Guàrdia Urbana ampliarà els seus dispositius de seguretat amb un desplegament de 161 efectius, 133 vigilants i auxiliars de seguretat i dos equips de serenos. En els concerts que es preveuen més multitudinaris es durà a terme un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de Cornellà vol oferir més tranquil·litat i una major sensació de seguretat a les persones que hagin de recórrer la ciutat de nit, especialment les dones i els col·lectius LGTBI.

Font i fotografia: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here