El procés de suma de candidatures en l’àmbit de l’esquerra alternativa que es van presentar separades l’any 2019 continua al Baix Llobregat. Als anuncis del Prat de Llobregat i Molins de Rei s’afegeix ara el cas d’Abrera.

Aquest divendres, 17 de de juny, a les 7 de la tarda, a la Plaça Rafael Casanova d’Abrera es farà l’acte de presentació d’Alternativa en Comú. Intervindran Jess González, parlamentària d’En Comú Podem,  Ascen Ratia, alcaldessa de Pallejà i presidenta de l’Entesa de Progrés Municipal, i els candidats locals Joaquín Eandi i Jose Andrés Martín Alamo. En acabar, hi haurà un pica-pica per a les persones assistents.

Segons informen els organitzadors de l’acte, “després d’un procés de debat i reflexió, Alternativa d’Abrera i Abrera en Comú han acordat concórrer plegats a les eleccions municipals de l’any que ve i constituir una nova organització política i social sota el nom d’Alternativa en Comú”.

Afirmen que aquest acord és conseqüència de la bona sintonia entre ambdues formacions i és, però, també fruit d’una anàlisi compartida sobre la manca de resposta dels governs de l’alcalde  Naharro als reptes de futur d’Abrera.

En les eleccions de l’any 2019, Alternativa d’Abrera va obtenir l’11’17 % dels vots i 2 regidories, i Abrera en Comú el 9’12 % dels vots i una regidoria. La suma dels resultats de les dues candidatures (20 ’29 %) les hagués situat en segon lloc, molt per davant d’ERC. Actualment, el PSC governa Abrera amb 11 regidories.

Font: Alternativa en Comú

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here