En un acte celebrat davant unes 130 persones, al pati de Ca n’Ametller, aquest passat dimecres, 15 de juny, l’actual alcalde de Molins de Rei, el socialista Xavi Paz, va anunciar que té la intenció de presentar-se a la reelecció en les eleccions municipals de l’any que ve.

Paz va afegir que ho farà “si les companyes i companys de l’agrupació segueixen confiant amb mi”.

Durant l’acte, Xavi Paz va fer balanç de tres primers anys de mandat i va assegurar que “ tot i la pandèmia del coronavirus, la vila ha avançat de forma molt significativa”. I va afegir: “ Hem treballat sense descans per un Molins on ningú no es quedi enrere, per un Molins més verd i sostenible, per un Molins on s’hi pugui viure amb tranquil·litat i gaudi, i per un Molins amb un ajuntament que funcioni a tots els nivells”.

Paz va voler deixar clar que res hauria estat possible “sense la tasca, el compromís i la dedicació de tots els membres de l’equip de govern”, integrat, en un pacte poc habitual, pel PSC i Junts per Catalunya ( a la fotografia, Paz amb Ramon Sánchez, de Junts).

En les eleccions de l’any 2019, el PSC va obtenir 7 regidories i va aconseguir la majoria necessària per a governar gràcies al pacte amb Junts  que n’havia obtingut 4. A l’oposició s’hi troben  ERC ( 4 regidories), CUP ( 3), Molins Camina i Molins en Comú, amb 1 regidor cadascuna, però que l’any 2023 es presentaran unides, i Ciutadans, amb un regidor.

Font: PSC Baix Llobregat

Fotografia: Viu Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here