L’art tornarà a ser el protagonista aquest diumenge, 19 de juny, a La Passió d’Olesa de Montserrat, i ho serà de la mà de Joan-Pere Viladecans ( a la fotografia), un dels grans referents de la pintura catalana de les darreres dècades. Viladecans conversarà sobre la seva trajectòria , de l’evolució actual de l’art i del seu interès per activitats culturals amb la historiadora de l’art i gestora cultural Eva Buch. La cita serà a les 7 del vespre al teatre La Passió d’Olesa.

La conversa amb Viladecans és la tercera de les activitats programades aquesta primavera dins el cicle ArtPassionant i a l’entorn del Fons d’Art contemporani de La Passió, integrat per més de 30 obres que artistes catalans han creat, des de 1987, per transformar-les en cartells i donar a conèixer amb elles l’espectacle de la corresponent temporada. Precisament, el Fons d’Art s’inicia amb l’obra que Joan-Pere Viladecans creà per al cartell de la temporada en que es va inaugurar l’actual teatre de La Passió, l’any 1987.

El cicle va començar el mes de març amb una taula rodona sobre els 35 anys del Fons. El mes d’abril va tenir lloc un cicle de conferències i l’exposició de les obres originals que Ràfols-Casamada, Subirachs i Tàpies van fer per als cartells de les temporades 1993, 1994 i 1998.

Font: La Passió d’Olesa de Montserrat

Fotografia: enciclopèdia.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here