L’Hospital de Sant Joan de Déu, d’Esplugues de Llobregat, va inaugurar el dijous, 16 de juny, el Pediatric Cancer Center de Barcelona (PCCB) (a la fotografia), un edifici de 14.000 metres quadrats que permetrà incrementar un 35 % el nombre d’infants atesos.

Si fins ara l’Hospital podia acollir uns 300 casos nous cada any, les noves instal·lacions permetran atendre’n ara fins a 400, situant-se en primer lloc a nivell estatal i segon a escala europea.

L’espai està dotat d’habitacions individualitzades i zones per a familiars, amb comoditats i amplitud depenent de l’estada prevista dels nens i nenes al centre, així com d’unes habitacions per als pacients de pal·liatius i quiròfans per fer les estades més còmodes per a malalts i persones acompanyants, així com per fer més amable l’entorn on es troben.

La inauguració va anar a càrrec del president de la Generalitat, Pere Aragonès, del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz. Més de 150 empreses i entitats han contribuït amb les seves donacions a que el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona sigui una realitat.

Font: ACN

Fotografia: Hospital de Sant Joan de Déu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here