El PSC va escollir, per unanimitat, el passat divendres, 17 de juny, Benito Navarro, actual portaveu del grup municipal socialista, com a cap de llista per a les eleccions locals de l’any que ve (a la fotografia). Serà la segona vegada que Navarro encapçala la candidatura socialista, ja que la primera va ser a les passades eleccions de 2019.

Durant l’assemblea que el va escollir, l’alcaldable socialista va agrair el suport de la militància afirmant que era per a ell “un dia molt especial”. Els hi va donar les gràcies “per avalar la feina que hem fet durant aquests tres anys des de l’agrupació i el grup municipal”.

Navarro va explicar que l’executiva de l’agrupació esta elaborant un programa electoral “renovat i amb propostes molt treballades i innovadores” per als diferents sectors econòmics i socials del municipi.

Benito Navarro  (Barcelona, 1964) és el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Begues des del juny de 2019. Resideix al municipi des de l’any 1980. És empresari de la construcció i porta una botiga de bicicletes. Té un postgrau en Comunicació i Lideratge polític per la UAB. Ha estat president de l’Associació de Comerciants i Industrials de Begues.

A les eleccions de 2019 el PSC va obtenir un únic regidor, Benito Navarro. Junts per Catalunya, va aconseguir 6 regidories, ERC 3, i Ciutadans, CUP, i els Comuns, una cada partit.

Font: PSC Baix Llobregat

Fotografia: PSC Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here