Laura Redondo (a la fotografia), l’atleta de Gavà, membre de l’equip del FC Barcelona, va batre dues vegades, aquest cap de setmana al míting celebrat a Madrid, a l’estadi de Vallehermoso, el seu propi rècord d’Espanya de llançament de martell. La prova formava part del World Athletics Continental Tour Silver.

Després d’arribar als 71’96  metres, en el seu tercer llançament va enviar el martell als 72 metres exactes. Aquesta marca va suposar que acabés el míting de Madrid en segona posició (la primera classificada va ser la italiana Sara Fantini). Redondo s’acosta a la mínima mundialista situada en 72’50 metres.

Amb la plaça pel Campionat d’Europa de Munic ja assegurada amb aquesta marca, l’atleta gavanenca s’ha fixat com a objectiu poder competir al proper Campionat Mundial que ha de tenir lloc a Eugene, Oregon (EEUU) del 15 al 22 de juliol. Redondo és ara la número 22 del rànquing mundial. La seva cita més propera són els Campionats d’Espanya que es celebraran a Nerja (Andalusia) el proper cap de setmana.

Font: Catalunya Ràdio.

Fotografia: Marca