L’Ajuntament de Pallejà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han organitzat per al proper dimecres, 29 de juny, un acte titulat “Energia solar, autoconsum i comunitats energètiques”. Tindrà lloc a la sala d’actes del Castell a dos quarts de 7 de la tarda.

Segons l’Ajuntament de Pallejà, la crisi climàtica és un greu problema que posa en perill el territori i el nostre futur. En els darrers anys, s’ha fet palpable la necessitat urgent de dur a terme una transició energètica cap a un model de societat ,més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Una de les accions que la ciutadania pot aportar és generar la seva pròpia energia amb fonts renovables, com és el sol, per contribuir a la mitigació del canvi climàtic i, alhora, estalviar recursos.

Aquest serà l’objectiu del col·loqui informatiu que anirà a càrrec d’Ivan Capdevila, especialista en energia sostenible i director del prestigiós Estudi Ramon Folch, fundat pel conegut biòleg català.

El ponent oferirà informació sobre el funcionament de les comunitats energètiques i de l’energia solar, la tecnologia que en fa possible el seu aprofitament i les possibilitats d’instal·lació de plaques fotovoltaiques (a la fotografia).

Font: Ajuntament de Pallejà

Fotografia: Sostenible.cat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here