Si ahir elBaix.cat informava de l’incendi en una nau industrial de Pallejà, avui ens hem de fer ressò d’un altre foc. Aquest diumenge, 26 de juny, una nau va quedar completament destruïda a causa d’un incendi que va cremar en un polígon de Can Sucarrats d’Abrera (a la fotografia).

Passades les cinc de la tarda, els bombers, que havien rebut l’avís a dos quarts d’onze del matí, van donar l’incendi per controlat. En l’extinció hi van treballar 16 dotacions de Bombers de la Generalitat, 15 de les quals van vigilar posteriorment que el foc no revifés entre la runa de la instal·lació.

Segons els Bombers, la nau, que va cremar totalment, estava aïllada i en el seu interior hi havia vehicles, que també van quedar afectats per les flames. El sostre va cedir i algunes parets presentaven inestabilitat. Es va haver d’activar el Grup d’Estructures Col·lapsades.

L’incendi va provocar una gran columna de fum, i el 112 va rebre una cinquantena de trucades. Protecció Civil va recomanar no acostar-se a la zona per deixar treballar als equips d’emergència. De moment es desconeixen les causes del foc.

Font: ACN i Bombers de la Generalitat

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here