Collbató va rebre el passat dimarts, 28 de juny, el distintiu Biosphere com a reconeixement a la feina feta en matèria de sostenibilitat a les Coves de Salnitre.

La certificació la va recollir la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Lourdes Vilalta, en un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona que es va celebrar a la Llotja de Mar de la capital catalana.

El distintiu Biosphere reconeix els municipis i empreses que durant l’any 2021 han dut a terme algunes accions alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, han fet participar els empleats i empleades en una projecte comú i han estat valorats positivament pels seus clients.

Les Coves de Salnitre de Collbató, o de  Montserrat (a la fotografia), destaquen entre els avencs que foraden la muntanya de Montserrat. Són les més grans dins la muntanya màgica i constitueixen un extraordinari llegat natural de milers i milers d’anys. Són un dels principals atractius turístics de la comarca del Baix Llobregat.

Les Coves van ser una de les seixanta empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat que van rebre el 28 de juny el segell Biosphere Sustainable Lifestyle pel seu compromís amb la sostenibilitat. La Diputació de Barcelona i les seves tres marques turístiques (Costa Barcelona, Paissatge Barcelona i Pirineus Barcelona) es va convertir en la primera destinació al món en rebre la Certificació Platium. D’entre els espais i esdeveniments de la comarca guardonats hi destaquen la Fira de la Candelera de Molins de Rei, la Catalunya en Miniatura de Torrelles, el Centre Jujol Can Negre de Sant Joan Despí, el Pessebre Vivent de Corbera o el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Font: Ajuntament de Collbató i  Cambra del Baix Llobregat

Fotografia: Geoparc

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here