El Centre d’Estudis de Fundesplai (a la fotografia), inaugurat al novembre de 2021, ha estat seleccionat pels prestigiosos Premis FAD (Foment de les Arts i el Disseny) en l’apartat d’arquitectura.

L’equipament de Fundesplai, ubicat al Prat de Llobregat, és obra dels arquitectes Carlos Ferrater i Núria Ayala, d’OAB-Office of Architecture in Barcelona, i ha realitzat el projecte d’OAB l’equip de Patrimoni de Fundesplai en la modalitat de Project Manager.

Aquest equipament dedicat a la formació ocupa una superfície de 1.400 metres quadrats i inclou 14 aules, sales de treball i un espectacular àgora ovalada amb capacitat per a 100 persones. L’edifici és d’una sola planta i les aules es disposen a banda i banda d’un ampli passadís central que culmina en l’esmentada àgora. Destaca pel disseny d’espais oberts que permeten una gran lluminositat i la combinació de materials com l’acer, el formigó i les fustes.

En total, aquest any  s’han presentat 542 obres als Premis FAD: 434 corresponen a Arquitectura i Interiorisme, 75 a Pensament i Crítica i 33 als Premis internacionals. D’aquestes, el jurat ha escollit 27 projectes finalistes i n’ha seleccionat 68 més, entre les quals el Centre d’Estudis, que es podran veure a l’exposició “El millor disseny de l’any”.

Campanya d’ajuts i beques

Fundesplai també és noticia per la seva campanya solidària de beques i ajuts per a casals i colònies d’estiu per a infants i joves. L’any passat va atorgar 18.966 ajuts i beques i va donar suport a 261.740 participants en més de 100 escoles i en 27 cases de colònies. Per col·laborar es pot entrar al web de Fundesplai o trucar al 93 551 17 71.

Font i fotografia: Fundesplai

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here