Pallejà ho té tot a punt per a celebrar la seva Festa Major d’Estiu. Del 8 a l’11 de juliol els carrers s’ompliran d’activitats culturals, esportives i de lleure amb una programació que vol recuperar la festa tal i com la coneixíem abans de la pandèmia, atès que l’any passat es va celebrar una edició de petit format pensada per complir amb tots els protocols de prevenció.

El consistori ha convidat la ciutadania a engalanar els balcons i finestres amb els domassos de Festa Major, que es poden recollir fins el dia 8, divendres, al Castell o a la caseta de fusta de Fontpineda. Només cal aportar, a canvi, un aliment per a la Xarxa Solidària de Pallejà.

El divendres l’encesa dels tres trons marcarà l’inici de la Festa. A més també es farà una petita cercavila fins a l’Ajuntament on es farà el pregó institucional. El divendres es completarà amb el Correfoc amb els Cabrits i Dimonis de Pallejà, una batucada , la Nit Jove, i un concert amb el grup de versions The Big Mouthers.

Dissabte, la XXX passejada urbana amb bicicleta, inflables aquàtics, la Festa de les Aigües, el Tapatour 22 i un cercavila amb els gegants d’Olesa de Montserrat, Sant Joan Despí i Pallejà. Al vespre, sopar popular, ball amb orquestra i concert jove al Parc de la Molinada.

Diumenge serà el torn del concurs de pintura ràpida, la XXVI Trobada de Puntaires, la trobada castellera, un festival de ball, el concert de Cant Coral de la Festa Major d’Estiu, sardanes, i al vespre, havaneres amb el grup Les Anxovetes i concert amb la banda d’Covers.

Finalment, el dilluns 11 de juliol, es tancarà la Festa Major amb la festa infantil d’escuma i aigua, la gran festa Holi, un monòleg còmic a càrrec de Miquel Angel Marín i actuacions musicals d’artistes locals. El tradicional castell de focs clourà una Festa amb activitats per a tots els gustos i totes les edats.

Font: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here