Esparreguera celebra del 6 a l’11 de juliol la seva Festa Major d’Estiu. Enguany la festa gran recupera el seu format tradicional amb tots els actes de cultura popular, música, concerts per a joves, balls o propostes teatrals.

Com a novetat s’entrenen dues activitats, la I Trobada de Ball de Gitanes i l’Ensierru, que se sumaran a les ja tradicionals, com la Llagastada, la cercavila de Festa major, la Trobada Gegantera i la Trobada Bastonera del Montserratí.

Pel que fa a les propostes musicals, l’aparcament del les Hortes tornarà a ser l’escenari del públic jove amb #BigFriday, The Chanclettes i La Banda del Coche Rojo, a les que se sumaran Obeses i Les Montses, que actuaran a la Plaça de l’Església.

La plaça del centre acollirà els concerts i balls amb les orquestres Rosaleda, Montgrins i Girasol i també Mirla Riomar , la proposta brasilera de Musicamón d’enguany.

Per al públic familiar, la programació inclou el concert Mou el cos, de Dàmaris Gelabert, cinema a la fresca i tres espectacles de clown i teatre de carrer, un d’ells a Mas d’en Gall. Sense oblidar les altres activitats esportives, lúdiques i culturals organitzades per diverses entitats i la programació de la Barraka Alternativa.

El regidor de Cultura, Juan Jurado, ha destacat que “per fi podem parlar d’una Festa Major que recupera el format tradicional de tots els actes, tot  i que no és la mateixa festa que el 2019 ja que hem introduït alguns factors nous”, entre els que destaca el reforç de les arts escèniques i el fer arribar la festa als barris.

Font: Ajuntament d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here