El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat es va reunir el passat dissabte, 9 de juliol, a Sant Joan Despí.

La trobada va servir per ratificar els caps de llista del PSC a les eleccions municipals del 2023 als municipis de Vallirana, el Prat de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, el Papiol i Begues, dels que elBaix.cat ja ha informat. El president de la federació i senador, Antoni Poveda va afirmar que són “uns magnífics candidats i candidates”.

Poveda va posar en valor que amb l’aprovació de la reforma laboral, impulsada per la ministra de Treball i vicepresidenta del Govern de Pedro Sánchez, Yolanda Díaz, “l’atur al Baix Llobregat és del 8’6 % i un de cada dos contractes és indefinit”. I va recordar el vot en contra de PP i ERC.

La baixllobregatina Eva Granados (a la fotografia), portaveu del PSOE al Senat, va subratllar que “la socialdemocràcia ha demostrat que és possible créixer econòmicament, generar drets socials i millorar les condicions vitals de la ciutadania”. I es va preguntar “Què passaria si governés el PP? Doncs tot el contrari”. Granados va negar que el nou líder del PP Nuñez Feijoo sigui moderat i el va acusar d’incomplir la Constitució al no renovar el Consell General del Poder Judicial.

Segons la nota de premsa distribuïda pel PSC, el Consell de Federació, que es va celebrar mentre tenia lloc una manifestació entre Gavà i Viladecans exigint un servei d’autobusos digne, i en la que es va demanar la dimissió de Poveda com a Vicepresident de Transports i Mobilitat de l’AMB, no va tractar aquest tema.

Font: PSC-Baix Llobregat

Fotografia: PSC

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here