La Unió Esportiva Cornellà ha sol·licitat a través de l’Ajuntament de la ciutat poder jugar al RCDE Stadium (a la fotografia). L’Espanyol estudia la petició que, segons diverses fonts, té moltes possibilitats de ser atesa.

La UE Cornellà jugarà a la Primera RFEF, que exigeix als equips que la integren que el seu estadi dipsosi de gespa natural, que tingui una il·luminació suficient tant pel que fa als partits que s’emetin per televisió com pels nocturns i que tingui una capacitat mínima de 4.000 persones. El Municipal de Cornellà, on l’equip ha jugat les darreres temporades, no compleix cap d’aquestes condicions, i l’Ajuntament no es mostra disposat a realitzar les obres que permetessin deixar en condicions l’estadi per complir amb les exigències federatives.

El tema s’havia polititzat fins el punt que el partit d’extrema dreta VOX, que no té representació al consistori cornellanenc (va obtenir el 2’1 % dels vots l’any 2019), havia denunciat que l’Ajuntament de Cornellà obligava a la Unió Esportiva a marxar fora del municipi. Segons els radicals de dretes, seria una vergonya que l’equip de Cornellà “hagués d’anar  a jugar a Gavà o a Sabadell”. Sembla, doncs, que això no passarà; això sí, la UE Cornellà, si es confirma la noticia, jugarà en un camp que comparteixen Cornellà i el Prat de Llobregat.

Fotografia: Diario AS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here