Situació curiosa a Viladecans: l’afany de l’alcalde socialista, Carles Ruiz, d’afavorir determinats projectes urbanístics ha portat al PP a acusar-lo de “pensar només en el totxo” i a reclamar “un canvi de model de ciutat” abandonant “l’actual gestió basada en l’especulació i dignificar Viladecans millorant els seus barris i incrementat la seguretat”.

Aquest discurs el va pronunciar el president local del PP, Fernando Moya, en una trobada del partit celebrada el passat dissabte 9 de juliol. D’altra banda, la junta directiva del PP de Viladecans va donar el seu suport a Manu Reyes, president provincial del partit, que es presenta a la reelecció. ( fotografia)

Manu Reyes, va afirmar que “ha arribat el moment de posar fi a més de 40 anys de governs socialistes a la comarca perquè mentre existeixen nombroses deficiències en transport públic, paguem impostos tan elevats com si fóssim al centre de Barcelona”. Reyes va remarcar que a la comarca “hi ha grans necessitats com és el cas del transport a la zona del Delta del Llobregat”.

Un tema que és permanent en el discurs municipal del PP és el de la seguretat, malgrat les enquestes no detecten una gran preocupació de la ciutadania per aquesta qüestió, com sí que passava fa temps. Reyes va proposar que els ajuntaments incrementin la plantilla de la policia, al municipi i a d’altres ciutats com Gavà i Castelldefels “on s’ha incrementat la delinqüència de forma exponencial”, va afirmar.

El PP prepara amb intensitat les properes eleccions municipals on preveu recuperar presència a molts municipis on ara no en té, aprofitant la previsible davallada de Ciutadans. L’any 2019, a Viladecans, el PP va quedar fora de l’Ajuntament a l’obtenir tan sols el 3’40 % dels vots.

Font i fotografia: PP-Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here