Des d’aquest dijous, 14 de juliol, i fins el diumenge 17, Castelldefels recupera les Festes del Mar, que es celebren al voltant de la festivitat de la verge del Carme, el dissabte 16 de juliol.

La superació de les restriccions derivades de la pandèmia permet el retrobament d’unes festes molt esperades per la ciutadania.

Aquest dijous s’inauguren les activitats amb un concert a la Plaça de les Palmeres a càrrec de l’Associació  Musical de Castelldefels. El divendres hi haurà l’exhibició de country, l’encesa de bengales com avís d’observació dels pirates i teatre.

Dissabte tindrà lloc la processó en honor de la Mare de Déu del Carme i a les 7 de la tarda es celebrarà el cercavila de pirates, a les 8 es produirà el desembarcament a la platja, i a continuació el fum de les sardines a la brasa ocuparà el solar del Passeig Marítim 161-163. Tancaran la nit els focs artificials.

El diumenge serà el torn de la jornada castellera, amb participació de les Colles Jove de Sitges, Castellers del Prat i Castellers de Castelldefels, i finalment, havaneres i rom cremat.

Campionat Voleiboom

El dissabte i el diumenge, arriba també a Castelldefels el Torneig Voleiboom by Autovivo, la gran cita del vòlei platja, que celebra la seva 22ena edició.

Es disputaran diferents competicions entre les que destaquen el 2×2 masculí  i femení, puntuables pel Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya, i la prova 4×4 masculina i femenina, que determinarà els Campions de Catalunya de la categoria.

Les finals d’aquestes categories es disputaran diumenge a la tarda i es podran seguir pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Font i fotografia: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here