Els Castellers de l’Adroc, de Pallejà i Sant Andreu de la Barca, han passat a formar part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Són una colla que té com a característica específica haver nascut de la unió de dos municipis de la comarca, Pallejà i Sant Andreu de la Barca. El nom de la colla prové de la roca de l’Adroc, un turó que separa les dues poblacions. Els seus colors són el negre, que fa homenatge a l’antiga colla castellera de Sant Andreu de la Barca i el color lila que representa la població de Pallejà.

Els Castellers de l’Adroc han explicat que la Coordinadora els ha informat que havien superat el període de formació i que passen a formar part de les colles de ple dret.

En un comunicat agraeixen la confiança de la Coordinadora  i recorden que van iniciar el seu camí a Pallejà el 10 de juny de 2016.

La Junta i la Tècnica fan un reconeixement “a tots els membres de la colla, els que hi són ara mateix en actiu i els que ens han acompanyat durant aquests 6 anys, l’esforç i les ganes que han dedicat a fer d’aquest somni una realitat”.

El Castellers també donen les gràcies a les regidories de Cultura dels ajuntaments de Pallejà i Sant Andreu de la Barca i als patrocinadors que els han ajudat a fer front  a les despeses que la seva activitat comporta. I també es mostren agraïts amb els veïns  i veïnes dels dos municipis que “s’apropen a la plaça a gaudir de les diades i ens fan costat amb el seu escalf”. Acaben el comunicat amb un “Seguim forts com una pedra”. El Baix Llobregat ha guanya, doncs, una nova Colla castellera reconeguda oficialment.

Font i fotografia: Castellers de l’Adroc

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here