El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, a través del Programa Baix Llobregat Convention Bureau, ha presentat la nova Guia Professional per a Reunions del Baix Llobregat, en format 100% digital, interactiu i dinàmic.

El turisme de reunions i de convencions continua experimentant una important evolució a la comarca. La presència d’empreses i serveis vinculats al sector MICE ( Meetings, Iniciatives, Conventions i Events) va en clar augment. L’objetiu de la Guia és recopilar tota aquesta oferta i posar-la a l’abast de tothom i accessible des de qualsevol lloc.

La nova Meeting Planner Guide del Baix Llobregat posa en valor la proximitat de la comarca a Barcelona, l’aeroport del Prat, i la important diversitat d’oferta( espais singulars, hotels, restaurants o beach clubs).

La Guia recull el conjunt d’espais i serveis existents i mostra la varietat de propostes per fer compatibles reunions i oci.

A les propostes  existents a la Guia se sumen noves ofertes, com el Centre Esplai Hostel al Prat de Llobregat, el  Castell de Castelldefels, l’espai Lorenzo Quinn Creations de Gavà, restaurants com el Catalina de Gavà o el Mamut Beach Club de Viladecans, o els hotels del Grup Sercotel a Sant Boi, Cornellà i Sant Just Desvern,

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here