No tot són males notícies pel que fa al servei d‘autobusos metropolitans al Baix Llobregat. A partir d’aquest dissabte, 16 de juliol, la línia L76 de Bus metropolità que connecta Sant Boi de Llobregat amb Santa Coloma de Cervelló, també arriba a Torrelles de Llobregat.

L’AMB ha duplicat la freqüència de pas d’aquesta línia que a partir d’aquest  dissabte passa cada 30 minuts de dilluns a dissabte.

Amb l’ampliació del seu itinerari es crea una nova connexió entre Torrelles, Santa Coloma de  Cervelló, l’estació de FGC Molí Nou i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat. A Torrelles la línia L76 connecta amb les línies e20, L62 i L71.

La parada inicial a Torrelles està ubicada a la rotonda de Can Roig. L’autobús farà quatre parades al municipi: Can Roig- Dolça Provença ( davant la Policia) – Frontó- i davant el restaurant els Manyos.

Aquesta ampliació de la línia L76 havia estat llargament reivindicada pel consistori de Torrelles  amb la objectiu de millorar la connexió del municipi amb Sant Boi i Santa Coloma. L’Ajuntament de Torrelles destaca que “suposarà una important millora de la mobilitat”

Fonts i fotografia: Ajuntament de Torrelles de Llobregat i AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here