Els arquitectes Peris+Toral van rebre el passat dimecres, 13 de juliol, el Premi d’Arquitectura Espanyola 2021 per una promoció d’habitatges socials de Cornellà de Llobregat (a la fotografia) .

El Consell Superior d’Arquitectes d’Espanya ha atorgat aquesta distinció per una construcció que vol aconseguir “racionalitat” i “flexibilitat”.

També han estat guardonats altres arquitectes catalans com Ramon Bosch i Elisabet Capdeferro ( edifici 6×6 de Girona) o Patricio Martínez, Maximià Torruella i Luis Miguel ( edifici UCI-Covid del Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona). Carles Enrich s’ha emportat el Premi Re de rehabilitació per l’Espai Santa Eulàlia de Gironella (Berguedà).

Els Premis d’Arquitectura del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE) ha anunciat la primera edició dels renovats guardons. Durant la gala, l’arquitecta catalana Carme Pinós ha rebut ex aequo la Medalla d’Or d’Arquitectura que reconeix les millors trajectòries professionals en l’arquitectura i l’urbanisme, al costat de Carlos Puente.

Els projectes guanyadors van ser seleccionats per un jurat entre un total de 650 propostes. I un edifici del Baix Llobregat ha estat reconegut amb el Premi d’Arquitectura  2021.

Font: ACN

Fotografia: El Periódico

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here