El dret a la informació i a la comunicació és una tema de permanent actualitat. El paper dels mitjans públics, com TV3 o Catalunya Ràdio, acostuma a ser objecte de polèmica. Però també el paper dels mitjans privats: aquests dies La Sexta i el periodista Antonio García Farreras  són a l’ull de l’huracà després que s’ha descobert que aquest va acceptar difondre informació falsa sobre Pablo Iglesias i Podemos, a instàncies del controvertit comissari Villarejo, involucrat  en la guerra bruta de les clavegueres de l’Estat, i d’Eduardo Inda, director d’OKdiario (tots tres a la fotografia).

Baix Llobregat En Comú, vol reflexionar de forma pública sobre la qüestió i ho farà amb la participació de Silvia López Valentín i Xavier Campreciós, que actuaran com a moderadors del debat en el que intervindran també Dardo Gómez, Montse Barba, Raimon Ramis i Marc Andreu.

L’acte, que tindrà lloc el dijous 21 de juny, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes de CCOO del Baix Llobregat, a la carretera d’Esplugues, 68, de Cornellà, incorporarà diversos vídeos i propostes polítiques per a garantir un dret de la ciutadania, poc respectat, el dret  a la informació i a la comunicació.

Font: Baix Llobregat En Comú

Fotografia: Los Replicantes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here