Els propers divendres i dissabte, 22 i 23 de juliol, seran plens d’activitats a Castellví de Rosanes.

Aquests dies, tant les Festes de la Joventut,  com la Festa de la Cervesa, recuperen el seu format participatiu i, a més, durant la tarda de dissabte s’hi afegeix com a novetat una exhibició de trial. Ambdues iniciatives s’agrupen en el marc de les Festes d’estiu 2022, una proposta lúdica per gaudir dels caps de setmana d’estiu sense haver de sortir de Castellví.

La festa adreçada al jovent començarà divendres a tres quarts d’11 de la nit a la pista poliesportiva municipal, amb Megafest amb el DJ Rafa Dejotadeu, i entrada la nit, es farà una sessió de bany d’escuma.

L’exhibició  de trial de dissabte a la tarda a la plaça del poble, donarà pas a la Festa de la Cervesa, a la pista del CCR, on des de les 9 de la nit hi haurà servei de bar i  a partir de dos quarts d’11 el concert amb Keilia Elm i la banda Papelmache.  En acabar, seguirà un final de festa amb la DJ Casqui.

Font i fotografia: Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here