Poques vegades la percepció de la ciutadania, com a mínim la dels usuaris i usuàries del transport públic del Baix Llobregat, està tan allunyada de les expressions d’un polític com en aquest cas: el vicepresident Jordi Puigneró (a la fotografia), de Junts per Catalunya, va tornar aquest dimecres, 20 de juliol, a atacar, des del Parlament de Catalunya, amb duresa la decisió del Govern central de fer gratuïts els viatges en Rodalies des de l’1 de setembre fins el 31 de desembre, com una de les mesures que han de servir per combatre l’encariment de la vida que pateixen especialment les classes populars.

Segons el vicepresident, aquesta és una mesura populista que tindrà un elevat cost econòmic per a l’Autoritat del Transport Metropolità, que ell presideix.

Puigneró va afirmar al Parlament : “Pensàvem que el populisme o les mesures populistes, eren patrimoni dels senyors dels Comuns i Podem, però veig que els socialistes s’han sumat a la festa del tot gratis”.

Junts proposa suprimir els impostos de donacions, successions i patrimoni

Curiosament, el cap de setmana passat el Congrés de Junts per Catalunya va aprovar proposar a la Generalitat la supressió de l’impost de donacions i successions i estudiar també l’eliminació del de patrimoni,  que afecten a les classes altes i que suposen una font d’ingressos per a la Generalitat. Cas d’aprovar-se-se aquesta mesura, unes poques famílies catalanes s’estalviarien milers d’euros.

Fotografia: Vilaweb

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here