El Jutjat d’Instrucció 4 de Cornellà, encarregat de la investigació de la causa separada relacionada amb el Consell Esportiu de l’Hospitalet i que afecta regidors i treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Cornellà, que foren detinguts el passat mes de febrer (a la fotografia), ha acordat arxivar provisionalment la causa contra 9 de les persones investigades inicialment.

Aquestes 9 persones són totes les que ja han prestat declaració en seu judicial i, segons el Jutjat, s’ha evidenciat que estan exemptes de qualsevol responsabilitat penal.

La decisió judicial fonamenta i determina que no hi ha indicis de comissió de delicte, i per aquest motiu n’ha acordat el sobreseïment, ja que la tramitació administrativa dels expedients és correcta i no es detecten irregularitats que indiquin comissió de delicte.

L’Ajuntament de Cornellà va mostrar, des del primer moment, la màxima tranquil·litat respecte de l’acció judicial i sempre ha estat plenament convençut de l’honestedat de les persones vinculades amb l’administració municipal. De fet, quan el passat mes de febrer es van produir les detencions en el marc d’una operació anticorrupció, l’alcalde de la ciutat, el socialista Antonio Balmón, va criticar durament l’operatiu portat a terme pel Cos Nacional de Policia.

Font: Ajuntament de Cornellà

Fotografia: El Nacional

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here