La Passió d’Olesa va estretament lligada a la temporada de Setmana Santa. Però aquest mes de juliol, fins el diumenge dia 31, es pot reviure online la Passió d’Olesa de Montserrat per gaudir d’una de les representacions d’aquesta temporada històrica, en què l’espectacle ha viscut la transformació més gran de les darreres dècades.

La Passió va estrenar el passat mes de març un espectacle totalment nou, de dues hores de durada i amb una dramatúrgia inèdita. És aquesta representació la que el vídeo disponible online permet veure sense restricció horària , a diferència de les emissions per internet que es van fer els dies de les actuacions, que només es van poder veure simultàniament a l’espectacle del teatre.

Aquest visionat de La Passió d’Olesa 2022 permet gaudir de l’espectacle teatral del passat 15 d’abril amb una realització multicàmera i subtítols en castellà i anglès, tal com es va emetre en directe aquell dia.

L’accés al vídeo es pot fer a través de la plataforma Scenikus. El preu del visionat és de 7’99 euros : htpps://watch.scenikus.com/products/la-passio-dolesa-de-montserrat-2022. La durada de la sessió online és lleugerament inferior a les dues hores, ja que no inclou el temps de l’entreacte.

Font i fotografia: La Passió d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here